logó tervezés

Egy cég sikerének meghatározó tényezője a megjelenése, melynek legfontosabb és legszembetűnőbb alkotója a logó. Egyedisége fontos és elengedhetetlen, hiszen számtalan helyen megtalálható, legyen szó újsághirdetésről, számláról, prospektusról, vagy névjegykártyáról, ezáltal erősíti az egységes megjelenését. A mai világban alapkövetelmény a vonzó megjelenés. Egy vállalat logójának nemcsak tartalomban, hanem kinézetben is meg kell felelnie az elvárásoknak.

A cégek egyik legfőbb ismertető jele. Fontos, hogy egy jelről, színről azonnal eszünkbe juthasson adott cég, termék vagy akár egy személy. Ezért úgy kell megtervezni, hogy minden környezetbe integrálható legyen, továbbá hogy az emberek számára könnyen megjegyezhetővé, felismerhetővé tegyük.

Legyen klasszikus, modern, vagy akár játékos, stílusban mindenképpen illeszkednie kell cége profiljához, stílusához. Egy jól megtervezett logó legyen egyedi, megfogó és egységes, könnyen azonosítható képet mutasson vállalkozásáról.

  • pipa Logótervezés, logo design

  • pipa Cégembléma tervezés

  • pipa Céges logó tervezés

  • pipa Logó, embléma teljes grafikai tervezése

Minőségi szolgáltatást nyújtunk logótervezés, cégembléma tervezés, logó, embléma teljes grafikai tervezés formájában kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek részére.